Qe 10 destinacionet ma të mira për turizëm seksual në botë (kujdes, foto +18)

Dhetë qytete komplet ndryshe nga njana-tjetra, që ofrojnë argëtime të ndryshme dhe nji jetë seksuale mjaft aktive!

1. Rio de Janeiro

2. Bangkok

3. Amsterdam

4. Dubai

5. Pattaya

6. Frankfurt

7. Tijuana

8. Nairobi

9. Sydney

10. Tokyo

Shperndaje në: