Kërkohet seancë e jashtëzakonshme për ‘dështimet’ e politikës së jashtme

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka me u takue sot për me shqyrtue kërkesën e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme, lidhun me “dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës”.

“Kërkesa e 42 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës”, asht pika e vetme e rendit të ditës.

 

Shperndaje në: