Miss BumBum në Brazil mbyllet me sherr, qe çka ndodhi mes çikave (video +16)

Miss BumBumi i sivjetshëm, garë në të cilën kandidatet luftojnë për titullin e të mbasmeve ma të bukura në Brazil, ka përfundue me sherr. Çikat për pak sa nuk janë rreh me njana tjetrën në skenë.

Titullin Miss BumBum e ka fitue Ellen Santana, ndërsa njanës prej rivaleve të saj duket se kjo nuk i ka pëlqye. Aline ka vrapue në skenë dhe i ka rrëmbye shiritin e fitueses .

“Të tri çikat e vendeve të para, të cilat kanë fitue ma shumë vota, kanë të mbasme artificiale nga silikoni. Kjo asht e padrejtë, ka thanë Aline Uva, 27 vjeç, e cila nuk asht shpall fituese”

Shperndaje në: