Debatohet për transformimin e FSK’s në Çagllavicë

Komisioni për Punë të Mbrendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhanieve Ndër-etnike organizon debatin publik, thuhet në njoftim.

Debati ka të bajë lidhun me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Debati mbahet në ora ora 10:00.

Shperndaje në: