Kryeministri merr pjesë në promovimin e programit nacional për rininë

Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë sot në promovimin e Programit Nacional për Rininë.

Sot ka me u shpalosë Programi Ndërshtetnor për Rininë, si dhe dokumentet themelore që rrjedhin nga këto programe për të gjithë nxanësit dhe studentët e Republikës së Kosovës.

Promovimi i Programit Nacional për Rininë bahet në Qeverinë e Kosovës në ora 10:00.

Shperndaje në: