Pamje pa koment! Kur njeriu fluturon nga kerri nga aksidenti i tutshëm! (video +18)

Nji aksident i randë ndodhi në Arizona.

Nga aksidenti i randë mbeti i vdekun shoferi.

Anna P. Rodriguez po ngiste nji Ford Ranger me shpejtësi të naltë dhe po parakalonte nji kerr tjetër kur humbi kontrollin e mjetit.

Momenti i humbjes së kontrollit ishte fatal tue ba që kerri me u rrotullue disa herë.

Nga rrotullimi shikohet që udhëtari del nga kerri.

Shihni pamjet e randa, pa koment!

 

Shperndaje në: