Biserko: Me ndamjen e Kosovës qe çka bahet

sonja_biserko

Bashkësia ndërkombëtare duhet me qenë e vetëdijshme se çdo mbështetje e kësaj zgjidhjeje shkakton fatkeqësi njerëzore, fatkeqësi për njerëzit e rëndomtë, ka porositë Sonja Biserko

Ndamja e Kosovës dhe këmbimi i territoreve, që asht ba opcion legjitim për nji pjesë të bashkësisë ndërkombëtare, asht zgjidhje me të cilën flijohet fati i serbëve të atjeshëm, ka thanë kryetarja e Këshillit të Helsinkit për të drejtat e njeriut të Serbisë, Sonja Biserko.

Biserko në nji intervistë për gazetën “Danas” ka thanë se edhe kisha serbe aaht e vetëdijshme për rreziqet e ndamjes së territorit.

Shperndaje në: