Cili asht profesioni që tradhton ma shumë…? Keni me u befasue (foto +18)

Shumë faktorë ndikojnë se sa ka me na tradhtue partneri – pakënaqësia, joshja e personit tjetër, hakmarrja…

Nji hulumtim i ri ka tregue që ndër faktorët, të cilët ndikojnë në tradhti asht edhe profesioni.

“Illicit Encounters”, web-faqe për takime në Britaninë e Madhe e dedikueme njerëzve të martuem, ka studiue 10.000 profile të përdoruesve të saj.

Ka rezultue që 20% e femnave të cilat kanë pasë profil në këtë web faqe kanë pranue që janë të vetmueme, ndërkaq 27 prej tyne i kanë përshkrue “burrnore”, tue implikue që kanë afsh të fuqishëm seksual.

Mirëpo, e njajta përqindje, 20% e tyne, si profesion të tyne kanë theksue – “amvisen”.

Christian Grant, i kësaj kompanie, ka shtue që dëshira e femnës për tradhti, posaçërisht e amvisave, asht shprehje e ndjenjës së lanies mbas dore dhe flaknimit për diçka ma të thellë.

Femnën tipike e cila ban tradhti nuk e nxit arroganca, ego apo flaknimi, por vetmia e saj dhe pakënaqësia në martesë.

Amvisat shpesh janë të vetmueme në shtëpi, ndërsa kur burri kthehet në shtëpi ato ende ndihen të lana mbas dore.

Shperndaje në: