Serbët e Kosovës kundër Beogradit, ky asht numri i tyne që duen me u ba pjesë e FSK

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Mbrendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizue nji debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Kryetari i këtij komisioni, Haxhi Shala, ka ba të ditun se deri tash janë 300 kërkesa të serbëve për me u ba pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Ky asht numri i atynd që janë të interesuem përme u ba pjesë e kësaj force, pamvarësisht presionit nga Beogradi që edhe ushtarët e tashëm me lanë FSK’n.

Shperndaje në: