CNN padit Donald Trump’in

donald trump

CNN po ban padi ndaj Presidentit të SHBA’ve Donald Trump dhe disa ndihmësve të tij tue kërkue rivendosjen e menjihershme të korrespodentit Jim Acosta në Shtëpinë e Bardhë.

Padia asht përgjigje për ndalimin e Jim Acostas me hy në Shtëpinë e Bardhë javën e kalueme, raporton CNN.

Padia pretendon se janë tue u shkelë të drejtat e Acostas dhe amandamenti i parë dhe i pestë.

Shperndaje në: