Zaev vjen me këtë deklaratë për ikjen e Gruevskit

Kryeministri Zoran Zaev, shprehet optimist se Nikolla Gruesvki herët a vonë do të kthehet në vend dhe do të vuaj dënimin e merituem.

Simbas tij, Hungaria si shtet i BE nuk ka me lejue që të shkelen marrëveshjet ndërkombëtare.

Zaev madje konfirmoi se ministri i mbrendshëm i Hungarisë ka kërkue nga ministri i mbrendshëm, Oliver Spasovski, të dhana rreth Gruevskit, se për cilat vepra dhe për çka gjykohet.

Shperndaje në: