Tronditëse: Nji kasap e pranon: Edhe kur shohim tumor në mishin e derrit, e presim dhe e shesim (video)

Mishngranësit duhen me i rimendue ushqimet e dietës së tyne. Nji kasap çuditi botën tue pohue se kur mishi i derrit që marrin për të shitë nga fermerë ka gjandra tumorale të dukshme, ata vazhdojnë me e shitë për konsumatorët.

Kur blejmë mish nga kasapët, presim që të kemi ble mishin me cilësinë ma të mirë në krahasim me produktet në supermarkete, por ky nuk asht rasti.

Mishi asht nji produkt me kosto të naltë dhe kasapët nuk duen që të humbn atë dhe nëse ai asht i prekun nga smundje vdekjeprumëse.

Nuk ka ende nji ligj i cili i detyron kasapët me denoncue te autoritetet përkatëse, kur kafsha asht prekë nga kanceri.

Shperndaje në: