Me apo pa mjekër, befason ky studim për burrat ma tërheqës!

Asht zyrtare, burrat me mjekër janë ma tërheqës.

Ky asht rezultati i nji studimi në ‘Journal of Biology Evolutionary’ që i kërkoi 8.500 grave me vlerësue burra me dhe pa mjekra për potencialin e tyne si të dashtun.

Burrat më pas u fotografuen pa mjekër, 5 ditës mba ruejtjes, 10 ditë mbas rruejtjes dhe pastaj katër javë mbas rruejtjes.

Rezultatet ishin të habitshme, të gjitha gratë preferuen burrat me mjekër.

Shperndaje në: