Ky shtet mbështet Kosovën me 1.4 milion euro

Asht mbajtë ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Integrimit Europian dhe Norvegjisë, për projektin përkrahës për ngritjen e kapaciteteve të shërbyesve civilë për zbatimin e MSA.

Ministrja e Integrimit Europian, Dhurata Hoxha, ka tregue për randësinë e nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje si dhe për koston financiare që ka kjo marrëveshje.

Projekti apo nënshkrimi i sotëm është për përkrahjen e zbatimit të MSA-së gjegjësisht për rritjen e kapaciteteve për shërbyesit civil, kemi të bëjmë me 9 kapituj dhe shteti norvegjez do t`i mbështes projektet tona. Për herë të parë do të menaxhojmë që përkrahet nga dy donator norvegjezët dhe Luksemburgut, Ministria e Integrimeve do të menaxhojë me dy projekte të qeverive të nderuara, kohëzgjatje është 3 vite dhe shuma financiare 1.4milion euro”, tha Hoxha

Shperndaje në: