Lajm i keq, dështon anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL

Ka dështue edhe në raundin e dytë të votimit anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL.

Kosova nuk ka marrë votat e mjafteshme për anëtarësim.

68 vende kanë votue ‘pro’, 51 kundër  dhe 16 abestenuen.

Në raundin e parë të votimit Kosova mori vetëm 76 vota pro, 56 kundër dhe 22 abstenime.

Në raundin e dytë, Kosova mori 68 pro dhe 51 kundër.

Shperndaje në: