Vucic e Dacic mbas ‘fitores’ në INTERPOL, kanë paralajmërue diçka bashkë!

Vucic Dacic

Aleksandar Vucic dhe Ivica Dacic kanë marrë vendim të përbashkët për me ftue nji konferencë për media.

Vendimi i tyne vjen mbas ‘fitores’ së shpallun nga Serbia ndaj dështimit të Kosovës për anëtarësim në INTERPOL.

Kosova nuk ka marrë votat e mjaftueshme për anëtarësim e qe ishin 103.

Në raundin e parë të votimit Kosova mori vetëm 76 vota pro, 56 kundër dhe 22 abstenime.

Në raundin e dytë, Kosova mori 68 pro dhe 51 kundër dhe 16 abstenime.

Shperndaje në: