Pamela vjen me nji mesazh te fortë me nji foto +18

Pamella Anderson ka ba nji foto shumë të nxetë, tue fitue kështu mija ndjekës, për me dhanë nji mesazh kundër rrenës.

Aktorja asht shfaq me nji këmishë transparente, që i len pak vend imagjinatës.

Ylli i telefilmit ‘Baywatch’ ka shkrue në Instagram:

“Beso në gënjeshtër që të mësosh më në fund që t’i besosh vetes…është vërtetë kaq e rëndësishme? Askush nuk është i ndershëm 100%. Mbi të gjitha ndaj atyre që akuzojnë të tjerët për mungesë besnikërie. Është natyra njerëzore. Është normale të jesh i hapur, të jetosh, të mos kesh frikë. Lërini ata që të gënjejnë, gjithsesi është një vend i vetmuar dhe i trishtuar – mendoni më shumë për veten tuaj. Preferoj që të besoj në gjithçka … dhe të gjithë … Pse jo? Ju e dini të vërtetën dhe pjesa tjetër është vetëm argëtim”.

Shperndaje në: