FSK shënon me aktivitete te shumta ‘Ditën e Forcës’

Forca e Sigurisë së Kosovës sot shënon “Ditën e Forcës”.

Aktivitetet fillojnë nga ora 10:00 deri në 13:00, në të gjitha kazermat e FSK’s.

Aktiviteti kryesor ka me u mbajtë në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Në “Ditën e Forcës”, FSK mirëpret qytetarët në të gjitha kazermat e saj, si në: Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin, ku vizitorët kanë me pasë mundësi me pa pajisje, demonstrime dhe aktivitete të shumta që dëshmojnë për kapacitetet e FSK’s.

Shperndaje në: