Kryeministrja e Serbise i drejtohet CEFTA’s: I keni 90 dite, ose Serbia ka me çu padi!

Nese per 90 dite nuk nisin konsultimet e perbashketa ose nuk zgjidhet problemi me taksen e Kosoves ndaj produkteve te Serbise, atehere Serbia ka me çue padi para Gjyqit te Arbitrazhit.

Kryeministrja e Serbise, Ana Brnabić, i ka informue qytetaret e Serbise se ne emen te Qeverise, ju ka drejtue Sekretariatit te CEFTA’s, me kete kerkese prej 90 ditesh, per me zgjidhe problemin me taksen e Kosoves.

Kjo kerkese drejtue Sekretariatit te CEFTA’s, ju ka adresue poashtu edhe UNMIK’ut  si dhe Sekretarit Gjeneral te OKB, raporton B92.

Shperndaje në: