Inspektorati kthen mbrapsht ngarkesën me birra qe s’i referohej si shtet Kosovës

Inspektorati i Tregut ka ndalue nji ngarkesë me birra që po hynte në territorin e Kosovës.

Kjo ka ndodh në terminalin doganor të Mitrovicës, shkruen gazetametro.net

Kjo mbasi ngarkesa nuk i asht referue Kosovës si shtet dhe nuk ka pas deklaracion të mallit me gjuhën shqipe.

Veprimi vjen mbas urdhnesës së Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë se asnji prodhim që nuk i referohet Kosovës si shtet nuk ka me hy në tërritorin e Kosovës.

Shperndaje në: