‘Qikitën’ tash Majk e publikon edhe me videoklip. Ngone! (video)

Kangëtari i njoftun nga Kosova, Majk, ka sjellë edhe me videoklip kangën e tij ma të re, cila titullohet “Qikita” dhe për të asht përkujdes vetë artisti.

Videoklipi vjen vetëm pak ditë, mbasi versioni ‘audio’ i kangës asht postue në internet nga fansat e tij.

Kjo kangë vjen mbas asaj të maparshmes në bashkëpunim me Yll Limanin, e cila titullohej “Krejt t’i fala”.

Shperndaje në: