Kambëngul Haradinaj: Taksa anulohet vetëm me këtë kusht!

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka thanë se vendimi për taksë mundet me u anulue nëse Serbia e njeh Kosovës.

Haradinaj ka theksue se qytetarët serbë nuk janë të rrezikuem nga ky vendim.

Dogana në përpikni asht tue zbatue vendimin e qeverisë dhe të gjithë parametrat e vendimit janë plotësue.

Taksa vlen për importin dhe si e tillë ka me u respektue.

Tutje, Kryeministri ka thanë se spitali i Mitrovicës ka me u furnizue me barna.

Shperndaje në: