Ushqimet që përnime e shnoshin diabetin (foto)

Zgjedhja e ushqimeve të shnetshme për ata që kanë diabetin e tipit 2 asht tejet e randësishme për me mbajt në kontroll këtë smundje.

Por ka edhe ushqime të cilat jo vetëm që e mbajnë në kontroll diabetin, por edhe e përmisojnë atë.

Hulumtuesit kanë identifikue disa ushqime kyçe që duket se e përmisojnë gjendjen e njerëzve me diabet dhe ndoshta edhe e ulin rrezikun.

Shperndaje në: