Mos e huqni, kur Trump përshëndetet vetëm me çiftin Obama, injoron Clinton’ët (video)

Nji moment i sikletshëm ndodhi gjatë ceremonisë mortore të ish-Presidentit të SHBA’ve, George H.W.Bush, kur Presidenti Donald Trump dhe Zoja e parë, Melania Trump shkojnë t’ulën në vendin e tyne.

Si mbrritën, Melania Trump ishte ajo e cila shtrëngoi duert me çiftin Obama dhe Bill Clinton, ndërsa Hillary Clinton vetëm tundi kokën si përshëndetje me të.

Ndërsa Trump përshëndeti vetëm çiftin Obama, tue injorue ish-presidentët e tjerë.

Ndryshe kjo situatë asht e tillë mbasi, Hillary Clinton humbi zgjedhjet presidenciale të vitit 2016 ndaj Trump.

Shperndaje në: