LDK nuk e përkrah buxhetin për vitin 2019

Kuvendi i Kosovës po mban seancën e rregullt plenare.

Në rend të ditës asht edhe votimi për vitin 2019.

E kundër këtij projekt buxheti ka dalë Lidhja Demokratike e Kosovës.

Deputeti i këtj subjekti, Lumir Abdixhiku, ka thanë se investimet nëpër sektorë nuk janë të arsyeshëm dhe se nuk përbajnë zgjidhje për problemet aktuale.

Shperndaje në: