A e keni pa koleksionin e orëve të Enver Hoxhës!? (foto)

Mbas ranies së komunizmit, shumë objekte të ish – diktatorit shqiptar, Enver Hoxha, u banë të lakmueshme nga shumë koleksionistë.

Në mesin e tyne janë edhe orët e tij që janë të markave të njoftuna dhe dallojnë nga të zakonshmet, mbasi janë prej ari.

Shperndaje në: