Haradinaj komenton sërish qendrimin e NATO’s kundër Ushtrisë së Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në konferencën për media ka thanë se qëndrimi zyrtar i NATO’s asht me mbrojtë paqen dhe sigurinë.

“NATO e ka në protokoll marrëdhënien me FSK-në, dhe nësë ndryshon mandati ndryshojnë edhe marrëdhëniet, ky ishte mesazhi. Ai nuk po thotë as që jam kundër as pro ushtrisë”, ka thanë Haradinaj.

Haradinaj ka thanë se vendimi për ushtrinë asht vendim i drejtë i vendit.

Shperndaje në: