Hahn: Taksa tregoi se në çfarë situate jemi

Komisioneri Europian për Zgjanim dhe Politikën e Fqijësisë, Johannes Hahn, vlerësoi sot se taksa e vendosun nga Kosova për mallnat serbe nuk ishte nji hap që i kontribuoi stabilitetit dhe prosperitetit në rajon.

Hahn në nji aktivitet të BE në Vjenë, spjegoi se futja e taksës nga Prishtina konfirmoi situatën ende të brishtë në rajon.

Shperndaje në: