Presidenti: Nëse Serbia asht shqetësue për Ushtrinë, serbët këtu ndihen të sigurt

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thanë sot se, nëse Serbia asht shqetësue për themelin e ushtrisë tonë, serbët e Kosovës ndihen të sigurt.

Ai foli edhe për rezolutën për dialogun me Serbinë, e cila asht votue dje në Kuvend, tue thanë se ishte nji lajm i përgjegjësisë kombëtare dhe kushtetuese.

“Kosova ka bërë një sukses të jashtëzakonshëm në dy ditët e fundit, duke themeluar ushtrinë dhe duke ndërtuar konsensusin e gjerë politik dhe civil për dialog Kosovë-Serbi”, tha ai

Shperndaje në: