Kryeministri Haradinaj udhëton për në Bruksel

Vetëm nji ditë mbasi Bashkimi Europian ia dërgoi nji letër Qeverisë së Kosovës, ku kërkoi nga kryeministri Haradinaj heqjen e taksës 100 përqind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës, gja që të cilën e refuzoi shumë shpejt Haradinaj, ai do të udhëtojë për në Bruksel.

Haradinaj, gjatë ditës së nesërme do të udhëtojë drejt Brukselit, mbasi atje në orën 14:00 ka me u mbledh Këshilli i Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (MSA), ku i pranishëm ka me qenë edhe shefi i Qeverisë së Kosovës.

Shperndaje në: