Konfirmohet, policët nuk munden me shkue n’xhami e n’kafe gjatë orarit të punës

Ministri i Punëve të Mbrendshme, Ekrem Mustafa, dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, kanë fillue raportimin e tyne në Komisionin për Punë të Mbrendshme, Siguri dhe Mbikqyrjen e FSK’s.

Qalaj ka thanë se orari i punës duhet me u respektue nga ana e policëve dhe asht ndalue qëndrimi në kafe dhe po ashtu shkuemja në xhami gjatë orarit të punës.

Orari i punës është duke u respektuar qind për qind. Ua kemi ndaluar pjesëtarëve policorë qëndrimin në kafene gjatë orarit të punës dhe shkuarjen në xhami”, ka thanë Qalaj.

Shperndaje në: