Dardan Islami, i ftuem sonte në Momentum

Sonte ne emisionin Momentum, ne Rrokum TV, asht i ftuem analisti dhe gazetari Dardan Islami.

Me te ka me u diskutue per zhvillimet ne vend.

Mos harroni me na ndjeke ne oren 20:00 ne Rrokum TV.

Shperndaje në: