Momenti kur ushtarët rusë vrasin 3 serbë n’Kosovë me 1999 (video)

Nji nga incidentet ma të randa të mbasluftës në Kosovë, ishte edhe ai kur ushtarët rusë, kishin vra tre serbë.

Rusët kishin hapë zjarrë ndaj serbëve mbasi ata nuk iu ishin përgjigjë thirrjeve të ushtarëve me e ndalë sulmin ndaj disa shqiptarëve.

Ngjarja kishte ndodhë disa javë mbas çlirimit të Kosovës në nji katund afër Gjilanit, ku kishin mbetë nji i vramë dhe dy të plagosun shqiptarë, ndërsa 3 serbë u vranë nga forcat ruse mbasi u përleshen edhe refuzuen thirrjet e ushtarëve rusë që me ndalë sulmin ndaj shqiptarëve.

Shiheni videon:

Shperndaje në: