Tablloidi serb tallet me Sherbimin e Sigurimit te Shqipnise! Kesh me budallakine e publikimit te emnave te agjentave!

Tablloidi i famshem i Beogradit, “Kurir”, i cili njihet si mbetje e kohes se Milosevic’it, kur gazetat dhe televizionet themeloheshin dhe finansoheshin nga UDBA, ka botue nji artikull me krejt emnat e agjentave te Sherbimit te Sigurimit te Shqipnise, njashtu si ata paraqiten publikisht neper skedat e pagimit te taksave ose marrjes se pagave te ketij instiucioni shqiptar.

Per kete budallaki e skandal te Sigurimit te Shqipnise shkroi edhe gazeta britaneze “The Independent”, e cila poashtu e quejti leshim te madh e skandal kete fakt.

“Kurir” i publikoi emnat e agjentave, eh, sa me dijte kush jane, ku banojne dhe ku punojne, njashtu si Sherbimi “Sekret” i Shqipnise i kishte publikue (shih faksimilin poshte).

Shperndaje në: