Facebook ‘terron’ propaganden islame ne Kosove, Maqedoni e Shqipni

Facebook i ka mbyll dhe ‘terrue’ shumë faqe të mëdha islame në Kosove, Maqedoni e Shqipni, per shkak te gjuhes se urrejtjes.

Faqet që janë mbyll nga Facebook janë: ‘Koha Islame” me 230,000 likes; “Audionur” me 70,000 likes; po ashtu asht fshi krejt edhe faqja “Kurani – mrekullia e Allahut”, me 670,000 likes; Gurbetqar/e Musliman/muslimane me 60,000 likes.

 

Këto faqe kane perdore gjuhe te urrejtjes dhe per shkak te shume raportimeve nga shqiptaret, Facebook i ka fshi.

Shperndaje në: