Kjo ka me ju lanë pa tekst: Me kend preferojnë femnat ma shumë me ba seks (kujdes, foto +18)

Femnat preferojnë ma shumë marrëdhaniet seksuale me ish të dashtunin e tyne!

Simbas nji studimi të kryem në Britaninë e Madhe, kohët e fundit nga Instituti i Seksologjisë, rezultoi se 38% e femnave në Angli, preferojnë me ba seks me ish të dashtunin e tyne!

Ndërsa, përqindja te mashkujt, arrin në 29%.

Femnat nuk preferojnë me u martue me partnerin me të cilin kishin, apo kanë marrëdhaniet ma të mira seksuale. Ato martohen me partnerin, tue u bazue në disa kritere “logjike”, siç për shembull se ai mundet me qenë nji partner besnik dhe nji babë i mirë.

“Më vijnë shumë e-mail nga femna të cilët thojnë se e duem bashkëshortin, por ato fantazojnë se kryejnë marrëdhanie seksuale me ish-partnerin e tyne!”, deklaron seksologjia e njoftun Tracey Cox.

“Nuk bahen pishmanë pse nuk i kanë zgjedhë si partnerët e tyne, por ju mungon shumë marrëdhania apasionante që kishin me ta”, shton ajo.

Shperndaje në: