Kongresi amerikan bllokon emnimin e ambasadores n’Tirane

Kongresi amerikan bllokon kandidaturën e Kathleen Ann Kavalec për pozicionin e Ambasadores së SHBA n’Shqipni.

Nominimi i Kathleen Ann Kavalec për pozicionin e Ambasadores amerikane n’Shqipni ju ka kthye Trump’it.

Presidenti amerikan mundet me zgjedhe me rinominue Kavalec, ose m ndrrue kandidatin për Ambasadën e SHBA në Tiranë.

Nominimi i Kavalec për pozicionin e Ambasadores amerikane në Shqipni mbërriti në Senat me 9 Korrik 2018.

Kandidatura e saj mbeti në shqyrtim nga Komisioni i Marrëdhanieve me Jashtë dhe nuk kaloi në votim. /Lapsi

Shperndaje në: