Çfarë dyshimi pati mbrojtja e afërt e kryeministrit ndaj këtij personi? (foto)

Nji person asht ndalue nga mbrojtja e afërt e Policisë së Kosovës, që e ruen kryeministrin e vendit, Ramush Haradinaj.

I dyshuemi, me kapuç dhe çantë, asht ndalue për disa çaste nga disa pjesëtarët të këtij njisiti.

Mbas kontrollit, te ky person (i cili ishte nën shoqnimin edhe të nji shoku) nuk asht hasë në naj veprim joligjor.

Shperndaje në: