Kur yjet e pornos rrëfejnë sekrete interesante (kujdes, foto/video +18)

Lexoni se çka thojnë yjet e pornografisë – cilat janë gabimet ma të shpeshta në seks, ju ndihmn që të baheni sa ma të mirë!

Egziston dallimi midis seksit në realitet dhe atij që shfaqet në filma për të rritun, mirëpo asht e vërtetë që shumica i kqyrin.

Yjet e pornografisë këtë herë kanë zbulue cilat janë ato gabime të cilat, simbas mendimit të tyne, ma së shpeshti i bajnë mashkujt në seks.

Njana ndër to thotë që mashkujt gabojmë kur e harrojnë paralojën – “vetëm vërsulen në sulm, nuk kanë kurrfarë teknike”, ndërsa tjetra shton që disa mashkuj angazhohen së tepërmi që të impresionojnë partneren: “Nuk asht poenta në shpejtësinë dhe madhësinë e penisit, por në atë që mendërisht të lidheni me partneren”.

Edhe disa nga gabimet e shpeshta janë vrazhdësia, apo egoizmi: “Presin që në mëngjes sapo t’i hapin sytë t’i ofroni seks oral, ndërkaq nji shërbim të tillë nuk jua kthejnë”, thotë njana ndër yjet e pornografisë.

Yjet e pornografisë theksojnë që mashkujt nuk dinë si ta kënaqin partneren, sepse nuk bisedojnë me të për atë se çka i eksiton.

Shperndaje në: