Çuditen mjekët, pse ky fëmi asht shumë i veçantë (foto)

Disa fëmi, sapo lindin bahen të famshëm. Mbasi disa kanë lindë të mëdhej, disa me nji buzëqeshje në ftyrat e tyne, të tjerët me shumë flokë, dhe në këtë kategori të fundit asht përfshi protagonist fëmiu i kësaj historie, shumë unik.

Në Dhetor të vitit 2015, në fakt, në Hungari u lind nji fëmi vërtet i jashtëzakonshëm: me flokë krejtësisht të bardhë! Me siguri nuk ka me pasë probleme kur të rritet, nuk do t’i duhet me i lye flokët për me i mbulue thijat.

Mjekët, mbas egzaminimeve të përsërituna, nuk kanë gjetë mungesë të melaninës, prandaj fëmiu nuk asht albino, gjithashtu sepse likura e tij nuk asht krejtësisht e bardhë, sytë nuk janë me ngjyrë.

Shperndaje në: