Femnat me përvojë kallxojnë sekretin: Qysh me u tranue n’krevet! (kujdes, foto +18)

Fantazia asht mënyra ma e përsosun që me çue epshin tuej të msheftë dhe të ndrydhun. Egzistojnë dëshmi, që sado që të dallojnë femnat nga njana-tjetra, pjesa ma e madhe e fantazive të tyne përputhet.

Fantazitë e femnave munden me qenë shumë relative dhe të zjarrta. Sajti amerikan, Healthy Place, ka zhvillue nji sondazh me prostituta lidhun me dëshirat ma të nxehta të femnave.

Në vendin e parë u rendit “marrja me forcë nga partneri”. Nuk bahet fjalë për dhunë, por për nji dëshirë agresive.

Në vendin e dytë renditet dëshira për m’u ba si mashkull për nji natë dhe për me tërheqë partnerin drejt dëshirave ma të mshefta.

Në vendin e tretë renditet dëshira për me ba striptiz për nji natë, tue e joshë ma së shumti partnerin, por edhe tue i rritë vetes dëshirën.

Ma poshtë renditet dëshira me kry marrëdhanie seksuale “me shefin”. Ideja e këtij raporti intim asht që të mundohet partneri, deri sa ma në fund të shijohet kënaqësia.

Shperndaje në: