Haradinaj: Unë i kisha heqë krejt lojnat e fatit, por…

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, lidhun me koncept dokumentin e lojnave të fatit ka deklarue se ka marrë shumë kritika dhe se asht sulmue shumë kohëve të fundit.

“Unë i kisha heq krejt këto lojëra të fatit nuk i kisha lënë fare në vendbanime. Kam qenë shumë i sulmuar kohëve të fundit për çështjen e lojërave të fatit“,
tha Haradinaj.

Shperndaje në: