Doni me gjetë pozicionin e andrrave? Ky asht ‘mbreti’ i seksit…(kujdes, foto +18)

A jeni i lodhur nga të njëjtat pozicione në shtrat? Pse të mos provoni këtë teknikë të re sonte.

Çiftet janë duke u përpjekur të gjitha llojet e pozitave të seksit për të ndriçuar jetën e tyre të dashurisë.

Ekziston një pozicion i ri që mund të provoni dhe është lehtë për t’u zotëruar.

Pozicioni i seksit “Kryqi” është i thjesht dhe çiftet duhet ta provojnë këtë pozicion.

Jo vetëm që është super i lehtë për t’u zotëruar, por gjithashtu ju jep kontroll mbi ritmin e pasionuar.

Shperndaje në: