Mustafa: Qe pse e votuem Thaçin President

“Vendimi i gjykatës kushtetuese na ka bërë që ne të mos mund ta qeverisim këtë vend pa bërë koalicion me ndonjë parti tjetër. Thaçin e kemi votuar për president se e kemi respektuar marrëveshjen, por që s’e ka respektuar Thaçi dhe PDK-ja, pra është te ata qe s’e kanë respektuar marrëveshjen. Do të kishim dashur t’i besonim të gjithëve, por është problem.

Në atë kohë të bashkëqeverisjes mendoj që kemi qeverisur në mënyrë korrekte. Edhe sot e them që ata ministra kanë punuar mire, por nuk pajtohem me diskursin politik që tash e ka marr PDK-ja”.

Keshtu ka deklarue sot kryetari i LDK’s, Isa Mustafa, ne nji konference per shtyp.

Shperndaje në: