Studiohen 2 mijë mashkuj dhe femna: Keni m’u befasue çfarë seksi ju pëlqen (kujdes, foto +18)

Shkencëtarët e Universitetit Indiana në SHBA kanë ba nji hulumtim me 2 mijë persona me qëllimin që të studionin primjet e tyne në seks.

Në kundërshtim me stereotipet, rezultatet kanë tregue që mashkujt, por edhe femnat i japin randësi butësisë dhe besniknisë, gja që nënkupton ma shumë përkëdhelje dhe puthje.

39% e mashkujve dhe e femnave kanë thanë që gjatë seksit i kënaqin ma shumë fjalët romantike, ndërsa 33% e tyne dëshiron që në dhomë me mbizotnue atmosferë romantike, madje 52% e të intervistuemve përkëdheljen e konsiderojnë joshëse.

Udhëheqësja e studimit, Debby Herbenick, tha se edhe pse për shumë asht e pabesueshme, mashkujt kanë pranue se ma joshëse janë “romantikja” dhe “besniknia”.

Shperndaje në: