Skandal: Donald Trump shfaqet në TV me ftyrë ngjyrë portokalli dhe gjuhë të trashë, largohet nga puna kryeredaktori (video)

Nji stacion televiziv i Seattle shkarkoi redaktorin e lajmeve, identiteti i të cilit nuk asht publikue tash për tash, mbas lëshimit të nji video të modifikueme digjitale të Presidentit Donald Trump nga dhoma e Shtëpisë së Bardhë.

Bahet fjalë për televizionin Q13, që asht nji degë e Fox News. Në video, e gjithë ftyra e Trump ishte e portokallt dhe mandej Trump nxirrte gjuhën jashtë dhe kafshonte.

Shperndaje në: