Momenti kur veteranit të UÇK’s i konfiskohet arma (video)

Momentin e konfiskimit të armës dhe arrestimit të personit të prezentuem si veteran i UÇK’s mundeni me pa nga minuta e 25:00 e videos.

Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë”, në rubrikën Policia, u transmetue akcioni policor i koduem “Perimetri”.

Një person i cili Policisë i prezantohet si vetran i UÇK’s arrestohet dhe dërgohet për intervistim mbasi që në nji pikë kontrolli, i ishte konfiskue nji armë me nji karikator dhe katër fishekë.

Në pamjet e transmetueme në rubrikën Policia, mundeni me pa se si plani operativ asht krye nga ana e Njisisë së Reagimit të Shpejtë (NJRSH) e cila vepron në kuadër të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës.

Shperndaje në: