Ivanka Trump mundet me udhëheqë Bankën Botnore

Nji raport i “Financial Times” tregon se ka shumë gjasa që Ivanka Trump me u ba lidere e Bankës Botnore.

Pos kësaj thuhet se munden me kandidue ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David Malpass.

Shperndaje në: