Merkel i vendos ultimatum këtij shteti

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, ka vizitue Athinën ku i vendosi ultimatumin që marrëveshja me Shkupin, të mbyllet sa ma parë.

Temat kryesore të bisedimeve kanë qenë marrëveshja e arritun mes Athinës dhe Shkupit, për emnin e Maqedonisë.

Merkel ka udhëtue drejt shtetit grek, për të bindë Athinën zyrtare për aprovimin e marrëveshjes së Prespës për emrin e Maqedonisë.

Shperndaje në: