Ka me ju befasue kjo e mirë që ju vjen prej limonit!

Mënyra ma e mirë me konsumue limonë asht që të jenë të ngrimë dhe të hahen likurat e tyne.

Mjafton që t’i lani mirë, mandej t’i vendosni në nji kese të mbyllun dhe t’i fusni në ngrimje.

Pritni derisa të ngrihet krejtësisht dhe mandej ndane me nji premëse normale që përdoret në gatim. Mbas kësaj, likurën që keni nda mundeni me përdor për çdo lloj ushqimi që dëshironi.

Përbamësit që janë zbulue në likurën e limonit janë qinda herë ma të shnetshëm se Adriamycin, nji ilaç që përdoret në kimioterapi.

Por, ma së shumti njerëzit marrin vetëm pjesën e mbrendshme të limonit, tue qit pjesën ma të mirë të saj. Nëse kjo nuk asht e mjaftueshme, atëherë duheni me dijtë se likura e limonit rregullon pH në gjak tue promovue shneten optimale.

Gjithashtu, ndikojnë në presionin e gjakut dhe kanë efekte kundër depresionit, si dhe eleminojnë tutën e ankthit apo nervozizmit.

Shperndaje në: